Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013.
Από τον Απρίλιο του 2010, η ελληνική κοινωνία οδηγήθηκε και άρχιζε να βαδίζει σε έναν κακοτράχαλου δρόμο, θυσία στο βωμό των τοκογλύφων των κερδοσκόπων και των πάσης φύσεως ντόπιων και ξένων επιχειρηματικών και τραπεζικών συμφερόντων που στηρίζουν κυνικά και απροκάλυπτα η Ε.Ε. , Ε.Κ.Τ. και Δ.Ν.Τ.  και τα υλοποιεί η ντόπια τρόικα .

Επειδή η  επερχόμενη καταστροφή θα ήταν τόσο βίαιη και σκληρή και κανένας δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει μόνος του, επιβαλλόταν η συσπείρωση του κόσμου ούτως ώστε να δημιουργηθούν τα απαραίτητα αναχώματα στην απάνθρωπη και βίαιη επίθεση που ξεκινούσε.

Προσπαθούμε να γίνουμε ένας πυρήνας συνεύρεσης της κοινωνίας και σε αυτήν την κατεύθυνση δραστηριοποιούμαστε  με κάθε πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο. Εκδηλώσεις, πορείες, συζητήσεις, ενημερώσεις για κάθε πτυχή της διαρκώς υποβαθμιζόμενης καθημερινότητάς μας είναι τα μέσα που
μετερχόμαστε για να συναντηθούμε  με τους συντοπίτες μας. Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο ούτως ώστε να μπορέσει η λαϊκή οικογένεια και η κοινωνία εν γένει να πορευτεί σε συνθήκες ουσιαστικής επιβίωσης και αξιοπρέπειας.

Η προσπάθεια πραγματοποίησης  αγορών προϊόντων καθημερινής ανάγκης που φέρνουν απευθείας σε επαφή τον παραγωγό με τον καταναλωτή, αποβλέπει στην αμεσότερη και μαζικότερη επαφή της τοπικής κυρίως κοινωνίας με τις  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

Ταυτόχρονα θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα στα καρτέλ που λυμαίνονται τα είδη πρώτης ανάγκης ότι δεν "παίζουν" μόνοι τους.

Διαθέτουμε φθηνά, ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής γης σε δίκαιες τιμές τόσο για τους παραγωγούς, όσο και για τους καταναλωτές.
Ταυτόχρονα συγκεντρώνουμε φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης. Επίσης καλούμε τους συμπολίτες μας να αφήσουν προϊόντα από αυτά που έχουν προμηθευτεί στο καλάθι αλληλεγγύης που έχουμε δημιουργήσει για την ανακούφιση των χιλιάδων συνανθρώπων μας που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας: Σάββατο 9 Μαρτίου
2013 , 09:00-13:00, Πάρκινγκ γηπέδου ΠΑΟΚ
(Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Φίλιππος Πολατσίδης: 6974422418, Διαμαντής Χατζησιώμος: 6944112717)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου