Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ!
30ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ! Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ!

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΠ Γενικού Νοσοκομείου ΝΙΚΑΙΑΣ

11/5/2011
Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.
Δεκάδες τραυματισμένοι - χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας. Οι περισσότεροι με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα. Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.
Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.
Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.
Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.
Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.


Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας! Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται!


ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ
http://www.youtube.com/watch?v=celyhv_P79Y&feature=player_embedded


ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου