Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 30 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΦΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ !!
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ -ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ- ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΓΚΛΟΠ
ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ!

ΔΙΠΛΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ !
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ


 

Πέμπτη, Μάϊος 12, 2011

ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 30 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΦΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ

Πανεπιστημίου. Ένα πλήθος διαδηλωτών αποτελούμενο από σωματεία και συνελεύσεις γειτονιάς έχει γίνει μία μάζα ανθρώπων που προσπαθεί να καλυφθεί από λυσσασμένα γκλόμπς αστυνομικών, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα που κατευθύνονται μόνο στα κεφάλια μας. Άνθρωποι γύρω μου καταρρέουν και ποδοπατούνται από αστυνομικές μπότες. Όταν καταφέρνω να δω τριγύρω, βλέπω έναν διαδηλωτή με πρόσωπο πλημμυρισμένο στο αίμα. Τρέχω κοντά του, τον τραβάω απ’ το χέρι, προσπαθώ να τον ηρεμήσω, να απομακρυνθούμε από εκεί.
-Δεν μπορώ να τρέξω, μου λέει, πονάει το αφτί μου.
- Ηρέμησε, θα μπούμε σε αυτό το δρομάκι.
Στρίβουμε μου στην Αμερικής. Ο μαζεμένος κόσμος στο πεζοδρόμιο μας λέει ότι μέσα στην στοά υπάρχει φαρμακείο. Μπαίνουμε, του ξεπλένω το ματωμένο κεφάλι.
- Μην ανησυχείς, λέω, έχεις ένα τραύμα ψηλά στο κεφάλι. Πονάς;
- Ναι, πολύ, με πονάει και το αφτί μου, τρέχει αίμα.
Κάθεται, με τρομερή δυσκολία προσπαθεί να πιέζει το τραύμα στο κεφάλι. Οι μαγαζάτορες βγαίνουν έξω, το αφτί αιμορραγεί συνεχώς, το ΕΚΑΒ μας λέει ότι δέχεται συνεχώς κλήσεις για ανοιγμένα κεφάλια, θα αργήσει.
- Πως σε λένε;
- Γιάννη.
-  Ήσουν σε κάποιο μπλοκ;
- Στο πανό του πάρκου Κύπρου και Πατησίων.
Μαζεύεται κόσμος, ο Γιάννης χλομιάζει, προσπαθούμε να τον χαλαρώσουμε, να το κρατήσουμε ξύπνιο. Κάποιοι καταφέρνουν να σταματήσουν ένα ασθενοφόρο στη Σταδίου. Αρχικά δεν τον παίρνει, γιατί χτυπημένοι άνθρωποι περιμένουν πιο κάτω, αλλά ο κόσμος όλος τον σηκώνουμε στα χέρια και τον οδηγούμε εκεί, ενώ το πλήθος που έχει μαζευτεί γιουχάρει οργισμένα τις διμοιρίες που προσπερνάνε χαρωπά από μπροστά.
- Άντε για κανένα ραμματάκι, γελάει ένας μπάτσος.
Προθανάτια κατάσταση, λένε όταν ο Γιάννης φτάνει στο νοσοκομείο.

ΥΓ:
Δήλωση εκπροσώπου τύπου της ελληνικής αστυνομίας:
«Μας γνωστοποιήθηκε ότι βρέθηκε ένας σοβαρά τραυματίας, ο οποίος μπήκε σε χειρουργείο. Με τη μέχρι τώρα έρευνα δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη αναφορά για το τι έχει συμβεί. Είναι εντυπωσιακό και για εμάς, και για τον λόγο αυτό, ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διερευνούν την υπόθεση. Οι έρευνες συνεχίζονται. Πάντως, δεν υπήρχε περίπτωση να εντοπίσουμε έναν άνθρωπο σοβαρά τραυματισμένο και να τον αφήσουμε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να του παράσχουμε τις πρώτες βοήθειες».
Όταν ο πιο διεφθαρμένος μηχανισμός ενός εξίσου διαφθαρμένου συστήματος μπορεί τόσο αδίστακτα να ξυλοκοπεί ακόμα και ως θανάτου, τότε είναι ικανός να αναπαράγει ένα τέτοιο ψέμα απλώς σαν κακόγουστο μακάβριο αστείο.

Σέβη Δ.
11/5/2011

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου