Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

4ο Διήμερο Αντίστασης και Αλληλεγγύης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ 
ΣΤΟ 4ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ 
 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
 
ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΜΠΑΣ

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Ο ΟΡΥΜΑΓΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ –που τελειωμό δεν έχουν- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.
 
ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΓΥΡΟΣ  ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ –ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΟΣΕ, ΕΛΒΟ, ΕΥΑΘ, ΔΕΗ ...
 
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ –ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ- ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΝΕΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ –ΚΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ- ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !
 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ –ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΟΥΣ,ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΚΙ ΑΡΑ ΚΟΙΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!
 
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ  ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ .
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
 
ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ –ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ- ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ! ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου