Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δελτίο ενημέρωσης για την παρέμβαση του Συντονισμού στη  ΔΕΗ (20/2)

 Την Παρασκευή, 20 Φλεβάρη του 2015, ο Συντονισμός κατοίκων-συλλογικοτήτων της Τούμπας (Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας, αντιφασιστική επιτροπή, αγωνιστές του ΚΚΑ) πραγματοποίησε παρέμβαση, από τις 11 π.μ. και μετά, στη ΔΕΗ στη Παπαναστασίου για άνεργη συμπολίτισσα μας με κομμένο ρεύμα (απ'το μπουάτ) 2 μηνών και χρέος στη ΔΕΗ 3000 περίπου ευρώ!
Να πούμε εδώ ότι το χρέος αυτό μαζεύτηκε λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας του πατέρα της ο οποίος πλέον πρόσφατα απεβίωσε.

Επειδή η παροχή κόπηκε από το ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) δε μπορούσαμε να προβούμε άμεσα σε επανασύνδεση γι'αυτό και απαιτήσαμε από το διευθυντή του τοπικού παραρτήματος να στείλει άμεσα συνεργείο για επανασύνδεση της παροχής ρεύματος!
Λόγω εμπαιγμού του ανθρωπιστικού αυτού ζητήματος μεταξύ της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ (θυγατρική της ΔΕΗ) και λόγω της ευθυνοφοβίας γραφειοκρατικού περιεχομένου των δύο αυτών φορέων υπήρξαν εντάσεις και δικαιολογίες άρνησης επανασύνδεσης του ρεύματος στη συμπολίτισσά μας!

Από τη μεριά μας ασκήσαμε πιέσεις για να λυθεί το ζήτημα άμεσα,αν είναι δυνατόν την ίδια μέρα! Μαζί με την άνεργη κοπέλα, ήρθε και μας βρήκε άλλη μια άνεργη συμπολίτισσα με κομμένο ρεύμα!

Το αποτέλεσμα της παρέμβασής μας ήταν το ρεύμα να συνδεθεί την ίδια μέρα και στις 2 συμπολίτισσές, με τη πρώτη περίπτωση (κομμένο ρεύμα 2 μηνών) να μην απαιτηθεί ούτε καν ένα ελάχιστο ποσό για τον διακανονισμό του χρέους!(που αντικειμενικά,λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης της άνεργης γυναίκας,δε μπορούσε να δοθεί)


Έχουμε ξεκαθαρίσει,σαν Συντονισμός της Τούμπας,ότι θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τέτοια σοβαρά κοινωνικά ζητήματα που αφορούν τη γειτονιά,τη πόλη,εμάς τους ίδιους εν τέλει και να παλεύουμε ενωμένα,συλλογικά και διαρκώς για την αντιμετώπισή τους!
Να παλέψουμε ενάντια στη σημερινή βάρβαρη πραγματικότητα που άλλοι διαμόρφωσαν για μας και κερδίζουν στις πλάτες μας!
Έχει αποδειχτεί ότι όταν αγωνιζόμαστε ενωμένοι και συλλογικά,αντιστεκόμαστε και κερδίζουμε εμείς!

Συμπολίτη,συμπολίτισσα,
ΑΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΣΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ,ΕΛΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου