Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΕΣ !!!

  ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΠΛΕΟΝ!!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!
ΜΕΤΑ ΤΙΣ "ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ"
ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ 
-ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ-
ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ ΜΙΛΑΝΕ
 ΓΙΑ .........ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΕΣ !!!


Συνέντευξη  έδωσε ο κυβερνητικός «απρόσωπος» στο πρωινό του «Αντέννα» στις 30-8-2012 το πρωί  στους  δημοσιογράφους  Ν. Ρογκάκο και Μ. Αντωνοπούλου . Ήταν καλεσμένοι και οι κύριοι Π. Αμυράς από τον «Ελ. Τύπο» και ο Μ. Νιφλής από τον «Ενικό».
Σε ερώτηση λοιπόν του Νιφλή ο κυβερνητικός «απρόσωπος» απαντάει:

ΝΙΦΛΗΣ: Καλημέρα σας και από εμένα κύριε Εκπρόσωπε. Κατ` αρχάς παίρνω την πάσα από το συνάδελφό μου κ. Αμυρά που μίλησε για τα ισοδύναμα. Μου έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι τον Απρίλιο ο κ. Σαμαράς μιλούσε για τα ισοδύναμα, ύψους 18 δισεκατομμυρίων ευρώ και αυτή τη στιγμή, ψάχνουμε μάλλον τα 11,5. Ένα είναι αυτό και το δεύτερο είναι επειδή μιλήσατε για αξιοπιστία, λέω, πώς είναι δυνατόν, επειδή το βιώνετε και εσείς, δεν είστε εκτός της κοινωνίας μας, την έχετε ζήσει αρκετά με τη δουλειά σας, πώς είναι δυνατόν, ο συνδυασμός αυτών των περικοπών, παράλληλα με τα μέτρα, αφού ξέρετε ότι δεν πρόκειται να εισπράξετε από αυτά τα μέτρα, δεν πρόκειται να εισπράξετε επειδή δεν έχει ο κόσμος, πώς μπορείτε να ανακτήσετε την αξιοπιστία της χώρας, από τη στιγμή που δεν θα αποδώσουν τα μέτρα; Φαίνεται ότι δεν θα μπορέσετε να εισπράξετε.

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: Έχετε βάλει το «φαίνεται» μέσα. Πρώτα απ` όλα, να σας επισημάνω…

ΝΙΦΛΗΣ: Φαίνεται από αυτό που βιώνουμε όλοι μας, λέω, κύριε Εκπρόσωπε. Δεν κάνω αντιπολίτευση. Από αυτό που βιώνουμε…

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: Βιώνουμε όλοι μια δύσκολη κατάσταση. Και στην ιδιαίτερή μου πατρίδα, την Εύβοια που ήταν σε κρίση πριν από την κρίση, να σας υπενθυμίσω ότι η Εύβοια είχε 20% ανεργία το 2006, το 2007. Τη χρυσή εποχή για την υπόλοιπη Ελλάδα, η Εύβοια βρισκόταν ήδη σε κρίση. Οπότε βιώνω στον τόπο μου πολύ δύσκολες καταστάσεις. Βλέπω συνανθρώπους μου σε πολύ-πολύ δυσχερή θέση και μάλιστα και ανθρώπους που δεν περίμενε κανείς ποτέ να βρεθούν σε δυσκολία. Το γεγονός ότι έχουν πληγεί ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, οφείλεται σε παράπλευρες αναγκαιότητες. Και τώρα πρέπει να πετύχουμε πάρα πολλά, σε ελάχιστο χρόνο. Έχουν χαθεί δυόμισι χρόνια και πρέπει πολύ γρήγορα να φέρουμε αποτελέσματα. Το είπα και προηγουμένως: Ο μεγάλος μας αντίπαλος είναι ο χρόνος. Και θέλω να έρθω στο πρώτο σκέλος της ερώτησής σας: Διαπιστώσαμε, δυστυχώς, ότι τόσον οι συνέπειες του ελλείμματος αξιοπιστίας της χώρας μας όσο και το μέγεθος του ελλείμματος αυτού, δεν είχαν προβλεφθεί. Στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής που πήγαμε, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είδαμε από πρώτο χέρι πόσο άσχημο ήταν το κλίμα για την Ελλάδα. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί -αρκετοί μάλλον, αν και τώρα βλέπουμε να μειώνονται- πάντως, σε εκείνη τη Σύνοδο ήταν αρκετοί αυτοί που έψαχναν αφορμή να δείξουν στην Ελλάδα την πόρτα της εξόδου. Προτεραιότητά μας -σας είπα- είναι να ανακτήσουμε την αξιοπιστία για να μπορέσουμε να μείνουμε στο παιχνίδι.

Καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!!
Είμαστε ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΕΣ
Για του λόγου το αληθές υπάρχει και video

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_qao_n_m_e23_w7_a%3D&p=1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου