Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΚΟΨΙΜΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!!

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΔΕΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ 200-300 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ,.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ; ΤΙ ΛΕΤΕ ;

ΥΓ1. ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!
ΥΓ2. ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΛΙΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ!!

Έκοψαν το ρεύμα σε 3.000 αγρότες λόγω χρεών, στο Μυτιληναίο όχι!

Έκοψαν το ρεύμα σε 3.000 αγρότες λόγω χρεών, στο Μυτιληναίο όχι!
Άλλοι χρωστάνε 250.000 ευρώ στη ΔΕΗ και τους κόβουν το ρεύμα (και το νερό), και άλλοι πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ και συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.
Ο λόγος για τους 3.000 αγρότες, που είναι μέλη του Οργανισμού Τοπικών Εγγείων Βελτιώσεων Πελοπίου (ΤΟΕΒ), και οι οποίοι έμειναν χωρίς νερό εξαιτίας όχι απλώς των χρεών του οργανισμού προς τη ΔΕΗ, αλλά της άρνησης της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να αποδεχθεί διακανονισμό των χρεών και να ζητά την καταβολή ολόκληρου του ποσού για να επανασυνδέσει το ρεύμα !
Γεγονός είναι ότι τα χρέη του Οργανισμού προς τη δημόσια επιχείρηση φτάνουν τα 270.000 ευρώ. Η πρόταση διακανονισμού αφορούσε στην καταβολή κατ΄ αρχήν 90.000 ευρώ, δηλαδή του ενός τρίτου, και στη συνέχεια των υπολοίπων.
«Σήμερα πια, όλοι χρωστάμε στη ΔΕΗ, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Βρισκόμαστε, όμως, στην έναρξη της αρδευτικής περιόδου και δεν μπορεί η ΔΕΗ να μας κόβει το ρεύμα», δηλώνει με απόγνωση ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πελοπίου, Παναγιώτης Κατσώλης, προσθέτοντας ότι αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο.

Τελικά, μετά από πέντε άνυδρες μέρες και παρέμβαση τοπικών φορέων, η ΔΕΗ αποδέχθηκε το διακανονισμό και επανασύνδεσε το ρεύμα.
Πηγές της επιχείρησης σχολιάζουν, πάντως, ότι οι αγροτικοί οργανισμοί και συνεταιρισμοί χρωστάνε υπέρογκα ποσά στη ΔΕΗ και ότι οι εντολές διακοπής ρεύματος αποτελούν μονόδρομο, λόγω των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων της επιχείρησης.
Αλήθεια, γιατί δεν κάνουν το ίδιο με την Αλουμίνιον της Ελλάδος, του ομίλου Μυτιληναίου, που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ;
ΠΗΓΗ
http://www.tsantiri.gr/katagelies/ekopsan-to-revma-se-3-000-agrotes-logo-chreon-sto-mitilineo-ochi.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου