Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ SOS!!!

Έληξε η κατάληψη του δημαρχείου του δήμου Αριστοτέλη

Ο αγώνας ενάντια στον κίνδυνο καταστροφής της Β.Χαλκιδικής και όχι μόνο- από ντόπιους και ξένους μεγαλοεπιχειρηματίες -χρειάζεται άμεσα την έμπρακτη συμπαράστασή μας.Ας τους ενισχύσουμε το Σαββατοκύριακο με τη φυσική μας παρουσία.
Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα εναντίον των νέων μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και μεταλλουργιών χρυσού

Ιερισσός 23.03.2012
  
Η κατάληψη του Δημαρχείου του Δήμου Αριστοτέλη έληξε. Το Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα παρέδωσε το Δημαρχείο στους υπαλλήλους του Δήμου στις 23-3-2012, ώρα 13.00, στην προηγούμενη κατάστασή του χωρίς την παραμικρή ζημιά.
Οι κάτοικοι της περιοχής παρέμειναν στην πλατεία συνεχίζοντας την διαμαρτυρία τους ενάντια στην άνανδρη επίθεση των 400 εργαζομένων της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός" προς τα μέλη των επιτροπών αγώνα που περιφρορούσαν τον τόπο τους από τα καταστροφικά σχέδια της ξενόφερτης Eldorado και των ντόπιων μεγαλοεργολάβων .
Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο με συναυλία συμπαράστασης-διαμαρτυρίας στις 8 το βράδυ και την Κυριακή 25 Μαρτίου με ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ μετά την παρέλαση.Και μια φωτογραφία απάντηση στα γελοία ψέμματα του αντιδήμαρχου Αριστοτέλη Βασίλη Μοσχόπουλου. Οι εργαζόμενοι της "Ελληνικός Χρυσός" φορώντας τις φόρμες της εταιρείας έχουν πέσει πάνω σε ένα μέλος των επιτροπών αγώνα με απίστευτο μένος και τον ξυλοφορτώνουν.  Θαυμάστε τον αστυνομικό διευθυντή που παρακολουθεί αμέριμνος και "συντονίζει" ; την επίθεση!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου