Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
ΧΘΕΣ  9/11 ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
 
 
  ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ -ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ , Ν.ΙΩΝΙΑ, ΙΛΙΟ,...
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ
 ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑΣ.
  ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
1. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
 ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ. ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 6 ΜΜ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΜΠΑΣ


3. ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ -ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ.
 
4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!
 
 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου