Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ

ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!
ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
ΣΤΟ ΦΟΡΟ-ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΙΑΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ.
ΟΙ 60 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ.

ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ΄ΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ -ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ!
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!
ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ "ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ", ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ!
ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΪΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ! ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ!

ΑΜΕΣΑ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ,ΦΙΛΟΥΣ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.
ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ -ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου