Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011


ΔΕΝ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ  ΤΟΥΣ !
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ

Κυβέρνηση-τρόικα-σιωπηλοί και φανεροί σύμμαχοί τους στην αντιπολίτευση, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τις δυνάμεις του ντόπιου και του ξένου κεφαλαίου, στο όνομα της εξυπηρέτησης του δημόσιου χρέους και της αποφυγής της χρεοκοπίας, έχουν εξαπολύσει την πιο βάρβαρη στα μεταπολεμικά χρονικά επίθεση σε βάρος της εργαζόμενης πλειοψηφίας.
Φοροληστρικές επιδρομές, πλήρης ανατροπή των εργασιακών σχέσεων σε βάρος των εργαζομένων, απολύσεις, ανεργία, κατεδάφιση των υπολειμμάτων του κοινωνικού κράτους μέσω της διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας, παιδείας και κάθε άλλου δημόσιου αγαθού, ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, απώλεια κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας, αυταρχισμός και καταστολή είναι μερικά μόνο από όσα βιώνουμε την τελευταία διετία.
Τελευταίος κρίκος μιας ατέλειωτης αλυσίδας αντιλαϊκών μέτρων η επιβολή από τους κυβερνώντες των περίφημων χαρατσιών (έκτακτη εισφορά… «αλληλεγγύης» στα εκκαθαριστικά της εφορίας και τέλος ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ). Τα τελευταία αυτά μέτρα επιχειρείται να επιβληθούν στον λαό μέσω ενός ωμού εκβιασμού που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι όποιος δε συμμορφωθεί θα στερηθεί της φορολογικής ενημερότητας και της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Πρέπει να αντιδράσουμε στον εκβιασμό, να αντισταθούμε και να τους σταματήσουμε. Με όπλο μας την αλληλεγγύη και την ενότητα στη δράση να μαζικοποιήσουμε και να οργανώσουμε την αντίστασή μας. Στον αγώνα αυτό δε θα είμαστε μόνοι μας. Από άκρου σε άκρο της Ελλάδας ο λαός μας συσπειρώνεται, οργανώνεται και αντιστέκεται.
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ
- Αρνούμαστε μαζικά, συλλογικά και οργανωμένα να πληρώσουμε τα χαράτσια. Δεν νομιμοποιούμε την ληστρική πολιτική τους.
- Καλούμε στον ίδιο αγώνα, τον φίλο, τον γείτονα, τον διπλανό μας.
- Με συνελεύσεις σε κάθε πολυκατοικία, σε κάθε πλατεία και σε κάθε γειτονιά φτιάχνουμε πυρήνες αντίστασης και αλληλεγγύης που θα συντονίζονται και θα υποστηρίζονται μεταξύ τους. Καμιά και κανένας να μην μείνει αβοήθητος απέναντι στον όλεθρο που μας ετοιμάζουν.
- Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα! Κανείς μόνος του!

Ας το πάρουν απόφαση: οι λαοί δεν πεθαίνουν. Οι λαοί αγωνίζονται και νικούν.

Βρισκόμαστε για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε από κοινού τις δράσεις μας
ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ   6μ.μ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου