Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΑΤΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ παρκο των σκυλων ΣΤΗΝ Ν. ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.  ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ "ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ"
  ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ /ΠΚΜ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΩΦΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ-ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟ  ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΒΛΑΠΤΙΚΗ Η  ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ -ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ-   ΚΑΙ  ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙΚΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΩΤΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου