Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


  Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ καταγγέλει την συνεχή παρουσία και ελέγχους των ομάδων ΔΙΑΣ, που δήθεν περιπολούν και αστυνομέυουν τις γειτονιές, αλλα που έχουν σαν αποκλειστικό τους έργο την τρομοκράτηση του λαού, της νεολαίας και καθενός που αντιστέκεται στην πολιτική του Μνημονίου και της κυβέρνησης.

   Καθημερινές είναι οι καταγγελίες πολιτών που αγανακτούν απο την προκλητική παρουσία των ομάδων ΔΙΑΣ στις γειτονιές της Τούμπας. Σε κάθε διαδήλωση βλέπουμε τον δολοφονικό τρόπο με τον οποίο επιτίθενται στα μπλοκ των διαδηλωτών προσπαθώντας να τα διαλύσουν. Πρόσφατη είναι και η δολοφονία ενος μικρού κοριτσιού στο Μενίδι Αττικής που βαφτίστηκε τροχαίο.

 Ειναι καθαρά θέμα τύχης το ότι δεν έχουμε θρηνήσει νεκρούς στις διαδηλώσεις απο τις μηχανοκίνητες επελάσεις των δολοφόνων της ΔΙΑΣ. 

  Χτες βράδυ ενα ακόμα κρούσμα τρομοκράτησης ήρθε να προστεθεί στα τόσα άλλα. 10 ανδρες της ΔΙΑΣ σταμάτησαν -δήθεν- για έλεγχο νεολαίους της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ που κολούσαν αφίσες των ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για το συλλαλητήριο του Σαββάτου και το Θεατρικό της Παρασκευής, λέγοντας τους πως η αφισσοκόληση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!. Στόχος τους η τρομοκράτηση καθενός που θέλει να διαδηλώσει ενάντια στην βάρβαρη πολιτική της Τρόικας και των ντόπιων υποτελών.

  Στους εμπνευστές αυτών των τρομοκρατικών επιχειρήσεων δηλώνουμε πως ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ! 

 Στους υποταγμένους κατοχικούς κυβερνώντες, λέμε να μεταφέρουν το μύνημα στους αφέντες τους της Τρόικας, πως ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.  

  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ !

ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ!

ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΙ!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου