Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/12 ΣΤΙΣ 16:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ
Τη Τετάρτη 1/12 το απόγευμα, το ελληνοαμερικάνικο επιμελητήριο διοργανώνει συνέδριο με τίτλο 'Δημόσιες Υποδομές και Υπηρεσίες σε Τροχιά Ανάπτυξης ' παρουσία των επικεφαλείς και σημαντικών στελεχών αρκετών ΔΕΚΟ (ΕΥΑΘ, ΔΕΗ, ΟΣΕ κ.α) καθώς και του υφυπουργού υποδομών, μεταφορών και δικτύων , Γιάννη Μαγκριώτη.
Τα διάφορα αρπαχτικά μέσα στο πνεύμα της πολιτικής της τρόϊκας και της κυβέρνησης ετοιμάζονται να εισβάλλουν στα κοινωνικά αγαθά (στο νερό, στην ηλεκτρική ενέργεια ,στο σιδηρόδρομο κ.α) προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους. Το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε παραπάνω εκτίναξη των τιμών αλλά και παραπέρα υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών που σε συνάρτηση με την επίθεση στα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα μας, οδηγούν την κοινωνία ολοταχώς προς τα πίσω. Σε αυτό το πλαίσιο διεξάγεται το συνέδριο του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου.
Ενεργοί πολίτες που δρούμε στη περιοχή της Τούμπας μέσα από τη πρωτοβουλία κατοίκων Τούμπας καλούμε κινήσεις πολιτών, κοινωνικούς φορείς και κάθε πολίτη, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/12 ΣΤΙΣ 16:00 έξω από τη Βίλκα και από εκεί να πορευτούμε προς το ξενοδοχείο The Met όπου γίνεται το συνέδριο της ντροπής.
Τα κοινωνικά αγαθά δεν πωλούνται
όχι στην ιδιωτικοποιήσεις
φθηνό ρεύμα, νερό, πετρέλαιο, μεταφορές για όλο το λαό
Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙΛΚΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου