Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΘ


Παρέμβαση,   Πέμπτη 7 Μάη
 στις 11:00 πμ  
στα γραφεία της ΕΥΑΘ (Εγνατία 127)


Σαν Συντονισμός κατοίκων-συλλ/των της Τούμπας δε μπορούμε να ανεχθούμε αυτόν τον εμπαιγμό της ΕΥΑΘ και του κάθε παχυλόμισθου golden boy Παπαδάκη! 
Καλούμε κάθε κάτοικο της Τούμπας και της πόλης που δε μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στους λογαριασμούς της ΕΥΑΘ απειλείται να του κόψουν το νερό,συνάντησε άρνηση για ένταξη του/της στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΕΥΑΘ, 
να έρθει τη Πέμπτη 7 Μάη,11 π.μ.,στη παρέμβαση που θα γίνει στα γραφεία της ΕΥΑΘ για να απαιτήσουμε όλοι μαζί:  Θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση τη Πέμπτη 7 Μάη στις 11:00 πμ στα γραφεία της ΕΥΑΘ (Εγνατία 127).

Όπως μαθαίνουμε από καταγγελία μελών της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών περισσότερες από 50 διακοπές υδροδότησης γίνονται καθημερινά στη Θεσσαλονίκη από την ΕΥΑΘ.  Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά εδώ

-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

-ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

(π.χ. πληρωμή ΟΛΟΥ του ανεξόφλητου ποσού στην εταιρία, απαίτηση αλλαγής ονόματος στον λογαριασμό όπου πρέπει να καταβληθεί και ΝΕΑ εγγύηση κλπ)

-ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (καταβολή ΕΓΓΎΗΣΗΣ)

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΠΕΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου