Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΧΠΕΚΙΔΗ

«Ο Πελοποννησιακός Πόλεμος στον 21 αιώνα»





Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΜΠΑΣ, η ΠΚΤ οργάνωσε την παρουσίαση του βιβλίου του φιλόλογου και συγγραφέα Αντώνη Σαχπεκίδη.
Ο τίτλος του βιβλίου «Ο Πελοποννησιακός Πόλεμος στον 21 αιώνα», αναφέρεται στην αναζήτηση των αιτιών της σύγχρονης παγκόσμιας κρίσης μέσα από την διεισδυτική ματιά του Θουκυδίδη.
Το περιεχόμενο του βιβλίου μας ώθησε να επιμείνουμε στην παρουσίασή του. Είναι ένα πολιτικό βιβλίο, σύγχρονο αλλά και διαχρονικό αφού ερμηνεύει τα ιστορικά δρώμενα, δίνει απαντήσεις αλλά και δημιουργεί προβληματισμούς για τα σύγχρονα παγκόσμια και ελληνικά προβλήματα.

Συντονίστρια της παρουσίασης ήταν η φιλόλογος και καθηγήτρια αρχαίου δράματος κα Μήττα Ευαγγελία με παρουσιαστές τον Άκη Αναστασίου Φυσικό και μέλος της ΠΚΤ, τον Κώστα Κορτζή Νάυαρχο ε.α. και τον Νίκο Αδρουλάκη Φιλόλογο και συνεργάτη του συγγραφέα.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια σύντομη ομιλία του συγγραφέα Α.Σαχπεκίδη ο οποίος μετά το τέλος δήλωσε στους παρουσιαστές, ότι ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση από κάθε άποψη.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου