Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η ΕΛΤΟΡΑΝΤΟ ΓΚΟΛΝΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ !


η Eldorado – Ελληνικός Χρυσός, είναι ένα βήμα πριν… στρογγυλοκαθήσει στη φανέλα της ομάδας, δίπλα στον δικέφαλο αετό...

ΑΝΤΙ 2.500.000 ΕΥΡΩ !!!!!!



BE-u-SVCAAEXDsG






Η Eldorado, όπως είναι γνωστό, είναι μια εταιρία – κόκκινο πανί για μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ιδιαιτέρως στα μέρη όπου δραστηριοποιείται με εξορύξεις, καταστροφικές όπως λένε όσοι αντιτίθενται, για το παρόν και το μέλλον του τόπου και των κατοίκων του, μιας και οδηγούν στην καταστροφή φυσικών πόρων, τη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα και στην ερήμωση αργά ή γρήγορα της γης. Η εν λόγω εταιρία, συμφερόντων Καναδά αλλά και… Μπόμπολα, έχει ξεκινήσει μια γιγαντιαία επιχείρηση επηρεασμού της κοινής γνώμης, ξοδεύοντας τεράστια ποσά σε διαφήμιση στους τηλεοπτικούς σταθμούς, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα.

Βεβαίως, η εκτίμηση των στελεχών της είναι ότι “παντρεύοντας” το όνομά τους, με αυτό του ΠΑΟΚ, ίσως είναι ευκολότερο να βρουν συμμάχους στην κοινωνία, από ότι αν ρίξουν όλα τα εκατομμύρια του κόσμου στην προπαγάνδα. Κάποιοι από τον ΠΑΟΚ, εκτίμησαν πως εύκολα ή δύσκολα, θα περάσει ΚΑΙ αυτό στο βωμό της ισχυροποίησης της ομάδας. Δεν έχουν μετρήσει μάλλον σωστά την ψυχή του λαού του ΠΑΟΚ και τους στενούς δεσμούς του με την κοινωνία που αντιστέκεται και αντιδρά.

Έτσι από κάποιους μέσα από τον ΠΑΟΚ, ζητήθηκαν 2,5 εκατομμύρια ευρό για διαφήμιση ενός χρόνου, ποσό που η εταιρία απάντησε χτες ότι συμφωνεί να καταβάλει. Όλα είναι πια στα χέρια του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Ιβάν Σαββίδη, που καλό θα ήταν να ενημερωθεί από όποιους νουνεχείς είναι πλάι του, σε τί του ζητούν να συναινέσει.

 














 
 




 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου