Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ


Δημοσιευμένα στο διαδίκτυο από την παρέμβαση της επιτροπής ανέργων στον ΟΑΕΔ και στον ΟΑΣΘ σήμερα το πρωί.

http://antigoniz.com/2013/02/06/anergoi/

Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αστικές μετακινήσεις ζητούν οι άνεργοι


anergoi (3)
Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί άνεργοι της κίνησης πολιτών Πρωτοβουλία κατοίκων Τούμπας στα γραφεία του ΟΑΕΔ και του ΟΑΣΘ που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Μ. Μπότσαρη και Αλ. Παπαναστασίου. Με τους άνεργους στη χώρα να αγγίζουν το 1.500.000, εκ των οποίων οι επιδοτούμενοι δεν ξεπερνούν τις 250.000, η κάλυψη στοιχειωδών αναγκών αποτελεί ζητούμενο.
Ρεπορτάζ – Φωτορεπορτάζ: Αντιγόνη Ζυμπερδίκα
Οι πολίτες της Πρωτοβουλίας κατοίκων Τούμπας, αμέσως μετά τη μαζική παράσταση, κατευθύνθηκαν στα γραφεία της διοίκησης του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) Τούμπας του ΟΑΕΔ και στη διοίκηση του ΟΑΣΘ αντίστοιχα. Αιτήθηκαν επίδομα για όλους τους ανέργους και χωρίς προϋποθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ανεργίας. Επιπλέον, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους άνεργους που παραμένουν ανασφάλιστοι ελλείψει ενσήμων.

Από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ ζήτησαν τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τα λεωφορεία του Οργανισμού, με την επίδειξη μόνο της κάρτας ανεργίας. Μετά την κατάθεση των αιτημάτων τους οι πολίτες αποχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για νέες κινητοποιήσεις.

















http://www.thesstoday.gr/koinonia/30-society/7332-anergia.html

"Άνεργοι" σε ΟΑΕΔ & ΟΑΣΘ

 


 
διαμαρτυρια οασθ1aVIDEO-ΦΩΤΟ: Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία διοίκησης του ΟΑΕΔ ανατολικού τομέα και τα γραφεία διοίκησης του ΟΑΣΘ που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αλ. Παπαναστασίου με Μπότσαρη, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, η επιτροπή ανέργων της Πρωτοβουλίας κατοίκων Τούμπας διεκδικώντας
δωρεάν μετακινήσεις για τους ανέργους και επίδομα καθ΄όλη τη διάρκεια της ανεργίας.


οαεδ διαμαρτυρια2aοαεδ διαμαρτυρια1a

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου