Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ¨ΠΑΝΑΓΙΑ"
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΕΚΕΙ...
ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ! ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ!

Αναστέλλεται προσωρινά η μεταφορά κλινικών του νοσοκομείου Παναγία

 

  Αναστέλλεται προσωρινά και μέχρι την συνάντηση του σωματείου των εργαζομένων με το υπ. Υγείας η μεταφορά κλινικών του νοσοκομείου Παναγία στον νοσοκομείο Αγ. Παύλος μετά την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
  Το σωματείο εργαζομένων πραγματοποίησε σήμερα (27/12/2012) το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας /στην Διεύθυνση Υγειονομικής Περιφέρειας, στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι συνδικάτων, φορέων και κομμάτων.
 "Ο στόχος είναι η δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων, για να μην υπάρξει αντίδραση από τους εργαζόμενους και τους τοπικούς φορείς. Κατακερματίζεται και αποψηλλώνεται το Νοσοκομείο από το επιστημονικό του δυναμικό και το κλείσιμό του είναι η επιλογή των υπεύθυνων σήμερα στο χώρο της υγείας" αναφέρει το σωματείο.


Το σωματείο ζητά από τον υπ. Υγείας την άμεση ανάκληση της απόφασης για τη μεταφορά των τριών Κλινικών από το Νοσοκομείο ΠΑΝΑΓΙΑ στο Γ.Ν. Αγ.Παυλος και μέτρα για την ενίσχυση λειτουργίας του Νοσοκομείου ΠΑΝΑΓΙΑ.
 Η υπόθεση
 Αιφνιδιαστικά μέσα στο Δεκέμβρη και μέσω της τηλεόρασης έγινε γνωστή η απόφαση του Διοικητή της 4ης ΔΥΠΕ για την μετεγκατάσταση τριών κλινικών από το Νοσοκομείο ΠΑΝΑΓΙΑ, σε χώρους του Γ.Ν. Αγ.Παύλος.
 Από την στιγμή που οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ενημερώθηκαν για την απόφαση έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις και συναντήσεις με φορείς και κόμματα προκειμένου να αποτρέψουν ενάν δρόμο που θα οδηγήσει στο κλείσιμο του νοσοκομείου.
 Άμεση ήταν η κινητοποίηση τους με την διοργάνωση ανοιχτής συνάντησης εργαζομενων του νοσοκομείου Παναγία με βουλευτές και εκπροσώπους κομμάτων και σωματείων στις 24 Δεκεμβρίου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης.
 
ΠΗΓΗ alterthess -27/12/2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου