Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7 μ.μ. 

στο χώρο της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ  
που βρίσκεται στην οδό ΔΕΡΚΩΝ 32 στην ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ   ΣΤΗ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
( Προοπτική για τη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες )
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2010, ταυτόχρονα με την απαρχή του κακοτράχαλου δρόμου που οδηγήθηκε και άρχιζε να βαδίζει η ελληνική κοινωνία, θυσία στο βωμό των τοκογλύφων των κερδοσκόπων και των πάσης φύσεως ντόπιων και ξένων επιχειρηματικών και τραπεζικών συμφερόντων που στηρίζουν κυνικά και απροκάλυπτα η Ε.Ε. , Ε.Κ.Τ. και Δ.Ν.Τ. και τα υλοποιεί η ντόπια τρόικα .
Επειδή η επερχόμενη καταστροφή θα ήταν τόσο βίαιη και σκληρή και κανένας δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει μόνος του επιβαλλόταν η συσπείρωση του κόσμου ούτως ώστε να δημιουργηθούν τα απαραίτητα αναχώματα στην απάνθρωπη και βίαιη επίθεση που ξεκινούσε.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ προσπάθησε και προσπαθεί να γίνει ένας πυρήνας συνεύρεσης της κοινωνίας της Τούμπας και σε αυτήν την κατεύθυνση δραστηριοποιήθηκε και δραστηριοποιείται με κάθε πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο. Εκδηλώσεις, πορείες, συζητήσεις, ενημερώσεις για κάθε πτυχή της διαρκώς υποβαθμιζόμενης καθημερινότητάς μας είναι τα μέσα που μετερχόμαστε για να συναντηθούμε με τους συντοπίτες μας. Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο ούτως ώστε να μπορέσει η λαϊκή οικογένεια και η κοινωνία εν γένει να πορευτεί σε συνθήκες ουσιαστικής επιβίωσης και αξιοπρέπειας.
Η προσπάθεια πραγματοποίησης αγορών προϊόντων καθημερινής ανάγκης που φέρνουν απευθείας σε επαφή τον παραγωγό με τον καταναλωτή, αποβλέπει στην αμεσότερη και μαζικότερη επαφή της τοπικής κυρίως κοινωνίας με την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. Ήδη μέσα από αυτήν την διαδικασία αποκτήσαμε τη σχετική εμπειρία και νομίζουμε ότι πλέον τώρα αυτή η προσπάθεια πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο που θα είναι η συμμετοχή περισσοτέρων κατοίκων στην οργάνωση, την ενημέρωση αλλά αν είναι δυνατόν και τη δημιουργία ενός μονιμότερου τρόπου διάθεσης των προϊόντων. Διότι μόνο μέσα από την ενωτική δραστηριότητα όσο το δυνατόν περισσοτέρων κατοίκων θα δημιουργήσουμε προϋποθέσεις αυτοοργάνωσης και αντίστασης στην ατελείωτη κρίση.
Σας καλούμε λοιπόν να συζητήσουμε και να οργανώσουμε, όσοι περισσότεροι μπορούμε, το επόμενο βήμα στη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες που έχει ξεκινήσει.
Έτσι προτείνουμε μία συνάντηση – συζήτηση την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7 μ.μ. στο χώρο της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ που βρίσκεται στην οδό ΔΕΡΚΩΝ 32 στην ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ. (Η οδός Δέρκων είναι κάθετος στη Βοσπόρου και καταλήγει στο SURER MARKET Μασούτη επι της Αρτάκης.)
Η συμμετοχή σας θα δώσει δύναμη, ιδέες και προοπτική στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε και θα δημιουργήσει θετικές προϋποθέσεις για μελλοντικές ανάλογες πρωτοβουλίες λαϊκής δραστηριότητας και συμμετοχής .
Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι στο χώρο της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ λειτουργούν ήδη ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ κάθε Τετάρτη 7μμ και ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ κάθε Τρίτη και Παρασκευή 7μμ.
 
Για να επικοινωνήσετε
με την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ:
Το στέκι ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ βρίσκεται στην Δέρκων 32, Κ. Τούμπα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου