Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19-11-12 ΣΤΙΣ 12:00 Π.Μ.
ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας  καταγγέλλει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την τρομοκρατική σύλληψη και την αντιδημοκρατική δίωξη των αγωνιστών συνδικαλιστών του Θανάση Αγαπητού,  του  Σαράντη Αρβανίτη και του Θωμά Κυρατζόπουλου.
Μόνη αιτία είναι η συμμετοχή στη διαμαρτυρία των σωματείων στους ΟΤΑ για την παρουσία του Γερμανού υφυπουργού Φούχτελ και του Πρόξενου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους δήμους και της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στη βαρβαρότητα των απάνθρωπων απολύσεων «φαστ τρακ», τη διάλυση και το ξεπούλημα της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ελληνικά και ξένα συμφέροντα.

Το κυνηγητό και οι συλλήψεις που έγιναν μια ημέρα μετά την κινητοποίηση, ήταν  αποτέλεσμα  κυβερνητικής εντολής για να εξευμενιστεί η γερμανική κυβέρνηση και να κτυπηθεί ο ηρωικός αγώνας των εργαζόμενων στους ΟΤΑ ενάντια στις μαζικές απολύσεις. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο οι τρεις κυβερνητικοί συνεταίροι, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, να στείλουν τους αστυνομικούς μέσα σε σχολείο για να συλλάβουν μπροστά στους μαθητές του, τον αγωνιστή δάσκαλο Θανάση Αγαπητό, λίγα λεπτά αφότου τελείωσε η σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου!
Η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, εξελίσσεται στην πιο βάρβαρη και τρομοκρατική  μεταπολιτευτική κυβέρνηση ενάντια στις λαϊκές και εργατικές κινητοποιήσεις, απεργίες και καταλήψεις. Η βία και η τρομοκρατία είναι το μόνο όπλο που τους έχει απομείνει απέναντι στην καθολική λαϊκή αντίθεση στην πολιτική  των Μνημονίων και του ξεπουλήματος της χώρας στους ιμπεριαλιστές. Με την βία όμως δεν αντιμετωπίζεται η λαϊκή πλειοψηφία  παρά μόνο προσωρινά. Ότι και αν κάνουν,  στο τέλος οι αγώνες του λαού μας ενάντια σε αυτούς που σήμερα καταστρέφουν την  ζωή του και το μέλλον των παιδιών του, θα νικήσουν! 
Όλοι έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα  19/11, στις 12 το μεσημέρι.  Για να απαιτήσουμε να αθωωθούν οι αγωνιστές εργαζόμενοι . Για να ακουστεί δυνατά η φωνή της κοινωνίας που αντιστέκεται, δεν σκύβει το κεφάλι, δεν τρομοκρατείται και στο τέλος θα νικήσει ! 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου