Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ

Σήμερα στην γειτονία μας έγινε για 7η φορά λαϊκή αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Στην Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας προσπαθούμε ώστε όλοι μας να έχουμε πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές. Καλέσαμε λοιπόν στην γειτονία μας παραγωγούς από διάφορα μέρη της χώρας για να διαθέσουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας και έτσι το Σάββατο το πρωί είχαμε για μια ακόμη φορά πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου αλλά και από την μεριά των παραγωγών πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων.


Από τους παραγωγούς διατέθηκαν:

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από την Μεσσηνία , ΜΕΛΙ από την Αρναία Χαλκιδικής , ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ από το Λιβάδι Ελασσόνας , ΡΥΖΙ από τις Σέρρες , ΚΡΑΣΙ ΡΕΤΣΙΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ από την Γέφυρα Θεσσαλονίκης, ΠΑΤΑΤΕΣ από τη ορεινή Ημαθία , ΕΛΙΕΣ από την Θάσο , ΑΜΥΓΔΑΛΑ από τις Σέρρες ,ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ από την Ημαθία , ΦΑΚΕΣ ΡΕΒΙΘΙΑ από τα Φάρσαλα , ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ από Επανομή και Βασιλικά , ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ από Σέρρες , ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ ΣΑΠΟΥΝΙΑ από το Αιγίνιο Πιερίας και ΑΛΕΥΡΙ από τη Πιερία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου