Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΑΡΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ

 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΥΦΑΝΕΤ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ
 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΕΝΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

  Ενόψει της ψήφισης του τρίτου μνημονίου, που θα αποτελέσει την ταφόπλακα για έναν ολόκληρο λαό, κυβέρνηση και τρόικα, ντόπιοι και ξένοι δυνάστες επιδίδονται το τελευταίο διάστημα στην επιβολή σιγής… νεκροταφείου στην ελληνική κοινωνία. Γνωρίζουν πολύ καλά εξάλλου ότι η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιταχθεί αυτήν τη στιγμή στην υποδούλωση του λαού μας και στο ξεπούλημα της χώρας μας είναι το ίδιο το μαζικό κι οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα, ο ίδιος ο λαός. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα νέα μέτρα κοινωνικής καταστροφής δεν είναι δυνατό να περάσουν χωρίς τη βίαιη, αυταρχική επιβολή τους σε μια κοινωνία που ήδη αποσυντίθεται, που ήδη καταστρέφεται από τις πολιτικές τους.
 
  Ούτε τα αντιμεταναστευτικά - ρατσιστικά πογκρόμ του καλοκαιριού (επιχείρηση « Ξένιος (!) Ζευς» σε συνδυασμό με τη δράση της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και την υποστήριξη των ΜΜΕ), ούτε η επέμβαση των ΜΑΤ για να σταματήσει η απεργία στη Χαλυβουργία, ούτε το κτύπημα των διαδηλωτών στην τελευταία 24ωρη απεργία, ούτε οι συλλήψεις και ξυλοδαρμοί των μαθητών στου Ζωγράφου, ούτε η επίθεση στην διαμαρτυρία των ΑΜΕΑ, ούτε η συντελούμενη εδώ και μήνες εκκένωση κατειλημμένων κοινωνικών χώρων και οι δεκάδες διώξεις είναι εξάλλου τυχαία. Αργά αλλά σταθερά το σύστημα επιχειρεί να σπείρει τον τρόμο στην κοινωνία, επιχειρεί να απομονώσει και να στοχοποιήσει τις όποιες εστίες αντίστασης, να καταστείλει τελικά και να εξαλείψει το ίδιο το λαϊκό κίνημα ενόψει της τελικής επίθεσης στην κοινωνική πλειοψηφία.
 
   Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επιχειρούμενη εκκένωση της φάμπρικας ΥΦΑΝΕΤ στην περιοχή μας. Στόχος δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος χώρος, στόχος είναι η οποιαδήποτε φωνή αμφισβήτησης και αντίστασης στις πολιτικές κοινωνικής καταστροφής που μας επιβάλλουν. Αλήθεια, έχει κανείς την εντύπωση ότι θα σταματήσουν εδώ; Έχει κανείς την εντύπωση ότι ο επόμενος στόχος δε θα είμαστε όλοι εμείς; Όλοι όσοι βλέποντας τις ζωές μας να καταστρέφονται καθημερινά αντιστεκόμαστε και προσπαθούμε να οργανωθούμε ενάντια στους δολοφόνους της ελληνικής κοινωνίας…

Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας καλεί όλον το λαό της Τούμπας  στον αγώνα ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.
Ενάντια στην προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού και καταστολής (κρατικής και παρακρατικής) του κινήματος.
Καλεί όλον το λαό της Τούμπας να σπάσει την τρομοκρατία, οργανώνοντας και μαζικοποιώντας την αντίστασή του στη γειτονιά, τους χώρους εργασίας και τον δρόμο.
Είμαστε πολλοί, είμαστε δυνατότεροι και τελικά θα νικήσουμε.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου