Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ 5μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ
“Δεν νικά αυτός που έχει δίκιο, αλλά αυτός που αγωνίζεται γι’αυτό !”
·         Για να βάλουμε φρένο στη φτώχεια και την εξαθλίωση μας…
·         Για να μπει φραγμός στις απολύσεις, στην ανεργία, στο κλείσιμο επιχειρήσεων, στους απλήρωτους για μήνες εργαζόμενους….
·         Για να πάρουν πίσω τα χαράτσια τους και τα φορομπηχτικά μέτρα…
·         Για να μην περάσουν οι νέες μειώσεις σε μισθούς και μεροκάματα, η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, οι περικοπές στις συντάξεις ,η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων...
·         Για να αντισταθούμε στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης, στις περικοπές της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στη διάλυση των κοινωνικών υπηρεσιών…
·         Για να αποτρέψουμε την υποθήκευση της χώρας, του πλούτου της και του λαού μας για τις επόμενες δεκαετίες στους ιμπεριαλιστές-«δανειστές».
   Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους:  Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης, ξεπουλάν το λαό και τη χώρα για να ικανοποιήσουν αυτούς που τους στηρίζουν: το κεφάλαιο, τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ιμπεριαλιστές-πάτρωνες τους ΗΠΑ-ΕΕ-ΔΝΤ. Για τα δικά τους συμφέροντα τσακώνονται, για το ποιοι θα βγουν λιγότερο ή περισσότερο κερδισμένοι από το «κούρεμα» του χρέους, ποιοι δανειστές και ποιες τράπεζες θα συμμετέχουν, με τι επιτόκιο κλπ Η τρικομματική κυβέρνηση Παπαδήμου με τη στήριξη του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, θα συνεχίσει και θα δυναμώσει την αντιλαϊκή πολιτική. Από κοινού ή και ο καθένας χώρια επιτίθενται στο λαό και τους εργαζόμενους για να φανούν χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στα αφεντικά τους. Δίνουν τα διαπιστευτήριά τους…
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
  Να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας: Όπως τον Οκτώβρη του 2011, όπως στις παρελάσεις και στην 48ωρη απεργία που ο λαϊκός ξεσηκωμός τους ανάγκασε να αποσύρουν την κυβέρνηση Παπανδρέου. Δεν καταφέραμε βέβαια να ανατρέψουμε το Μνημόνιο. Όμως αυτός ο λαϊκός ξεσηκωμός καθυστέρησε την εφαρμογή των μέτρων, δημιούργησε πολιτική κρίση στο αστικό πολιτικό σύστημα και ξέσκισε τις «αντιμνημονιακές» μάσκες τους με τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου. Στους δρόμους και στις πλατείες φάνηκε η δύναμη που κρύβει η συλλογική πάλη, η δύναμη που κρύβει το μαζικό λαϊκό κίνημα, η δύναμη του αγώνα. Αυτόν το δρόμο πρέπει να συνεχίσουμε. Πιο μαζικά, πιο δυνατά, πιο αποφασισμένα.
   Ο ηρωικός αγώνας των εργατών, για πάνω από 100 μέρες, στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ» μας δείχνει, ότι πρέπει να συσπειρωθούμε, να οργανωθούμε, να γίνουμε όλοι μια γροθιά για να υπερασπίσουμε το αυτονόητο: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ.
  Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από τις ξεπουλημένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Αυτοί δεν θέλουν αγώνες. Θέλουν τουφεκιές στον αέρα, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς συνέχεια, χωρίς προετοιμασία και συντονισμό, χωρίς κλιμάκωση. Ανακοινώνουν αποσπασματικές απεργίες για να εκτονώσουν την οργή και την αγανάκτησή μας, για να εκφυλίσουν και να υπονομεύσουν την απεργία πού είναι το όπλο των εργαζόμενων.
  • Δεν κάνουμε «κοινωνικό διάλογο» με αυτούς που μας θέλουν σύγχρονους σκλάβους.
  • Δεν αναθέτουμε σε κανένα τον αγώνα μας.
  • Κάθε χώρος δουλειάς ,κάθε γειτονιά και συνοικία, κάθε σχολή και σχολείο να γίνει κέντρο αγώνα και πάλης διαρκείας.    
  • ΝΑ  ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
  • ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!  ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ!
  • ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ την ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ πολιτική ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ –ΔΝΤ
Ένας ο δρόμος: ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου