Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

KANENA ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !


ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ !
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ !   ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ !   ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ    ΣΤΟΝ   ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΟ    ΕΚΒΙΑΣΜΟ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΟΪΚΑΣ!
ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ   ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ !

Ο Παπανδρέου έφυγε, η βαρβαρότητα συνεχίζεται. Η «νέα» κυβέρνηση Παπαδήμου-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ είναι χειρότερη από την παλιά. Είναι κυβέρνηση τραπεζιτών, κυβέρνηση συνασπισμού των αντιδραστικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου που ηγούνται της επίθεσης κατά της εργαζόμενης πλειοψηφίας του λαού, κυβέρνηση δοτή και χωρίς καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση.
Φοροληστρικές επιδρομές, πλήρης ανατροπή των εργασιακών σχέσεων σε βάρος των εργαζομένων, απολύσεις, ανεργία, κατεδάφιση των υπολειμμάτων του κοινωνικού κράτους μέσω της διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας, παιδείας και κάθε άλλου δημόσιου αγαθού, ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, απώλεια κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας, αυταρχισμός και καταστολή είναι μερικά μόνο από όσα βιώνουμε την τελευταία διετία.
Τελευταίος κρίκος μιας ατέλειωτης αλυσίδας αντιλαϊκών μέτρων υπήρξε η επιβολή από τους κυβερνώντες των περίφημων χαρατσιών (έκτακτη εισφορά… «αλληλεγγύης» στα εκκαθαριστικά της εφορίας και τέλος ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ). Αυτά τα μέτρα επιχειρείται να επιβληθούν στον λαό μέσω ενός ωμού εκβιασμού, που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι όποιος δε συμμορφωθεί, θα στερηθεί της φορολογικής ενημερότητας και της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Το τελευταίο διάστημα και κάτω από την πίεση του ολοένα και πιο μαζικού, ολοένα και πιο οργανωμένου λαϊκού κινήματος ενάντια στα χαράτσια, η κυβέρνηση και το υπουργείο οικονομικών υποχώρησε σε αρκετά σημεία του εκβιασμού (80 μέρες μέχρι τη διακοπή του ρεύματος, εξαγγελίες για απαλλαγή «ευπαθών ομάδων»). Όμως δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε…
  Πρόκειται για καθαρή προσπάθεια της κυβέρνησης να «νομιμοποιήσει» τα βάρβαρα χαράτσια και να σπάσει την εντεινόμενη  οργανωμένη λαϊκή οργή κι αντίσταση με την τακτική του διαίρει και βασίλευε, έτσι ώστε αμέσως μετά να επιτεθεί με μεγαλύτερη σφοδρότητα.  Ήδη με την αρχή της νέας χρονιάς, εξήγγειλαν ΝΕΕΣ αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ έως 15% και αύξηση των αντικειμενικών αξιών που θα επιφέρει ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ του χαρατσιού.  Και έπεται συνέχεια…
Πρέπει να αντιδράσουμε στον εκβιασμό, να μην εφησυχάσουμε με τους ελιγμούς τους, να αντισταθούμε και να τους σταματήσουμε. Με όπλο μας την αλληλεγγύη και την ενότητα στη δράση να μαζικοποιήσουμε και να οργανώσουμε την αντίστασή μας. Στον αγώνα αυτό δε θα είμαστε μόνοι μας. Από άκρου σε άκρο της Ελλάδας ο λαός μας συσπειρώνεται, οργανώνεται και αντιστέκεται.
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ
- Αρνούμαστε μαζικά, συλλογικά και οργανωμένα να πληρώσουμε τα χαράτσια.
Δεν νομιμοποιούμε την ληστρική πολιτική τους. Να καταργηθούν ΤΩΡΑ τα χαράτσια.
- Με συνελεύσεις σε κάθε πολυκατοικία, σε κάθε πλατεία και σε κάθε γειτονιά φτιάχνουμε πυρήνες αντίστασης και αλληλεγγύης που θα συντονίζονται και θα υποστηρίζονται μεταξύ τους. Καμιά και κανένας να μην μείνει αβοήθητος απέναντι στον όλεθρο που μας ετοιμάζουν.
-  Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα! Κανείς μόνος του!

Ας το πάρουν απόφαση:    Οι λαοί δεν πεθαίνουν.  Οι λαοί αγωνίζονται και νικούν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
6906577337 Κώστας-6944112717 Διαμαντής-6984392518 Γιάννης-6974713426 Χρήστος-6945886464 Άρης
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΡΚΩΝ 32 (ανάμεσα από την ΒΟΣΠΟΡΟΥ και την ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ)
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου