Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ !

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης Οκτωβρίου.  Ας το πάρουν απόφαση οι λαϊκές αντιδράσεις θα πληθαίνουν και θα δυναμώνουν!!


 

Συνθήματα κατά της κυβέρνησης στη τελετή των Θεοφανείων

newego_large_t_1101_54019150.jpg

πηγή : alterthess
Τις αποδοκιμασίες των πολιτών αντιμετώπισε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας κατά τη διάρκεια της τελετής Αγιασμού των Υδάτων στην Χαλκίδα. Οι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, κατά των μέτρων λιτότητας και της ανεργίας που μαστίζει τους κατοίκους της πόλης. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχώρησε από την τελετή χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Προσαγωγές για "προσβολή κατά του προέδρου"
Τουλάχιστον 6 άτομα έχουν προσαχθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και θα μεταφερθούν στο εισαγγελέα με την κατηγορία περί «προσβολής του προέδρου της Δημοκρατίας. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν μόνο συνθήματα ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για επίθεση της αστυνομίας ενάντια σε μια γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εξοργισμένοι οι πολίτες  στον Αγιασμό των Υδάτων σε Αθήνα και Πειραιά
Με συνθήματα υποδέχτηκαν τους επισήμους που παραβρέθηκαν στην τελετή του εορτασμού των Θεοφανείων και στον Πειραιά, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδη και, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. Πρώην εργαζόμενοι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας αποδοκίμασαν την κυβερνητική πολιτική και ζήτησαν μέτρα κατά της ανεργίας.
Δρακόντεια ήταν τα μέτρα που έλαβε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης τελετής στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι. Το παρόν εκεί έδωσαν ο δήμαρχος της πόλης Γ. Καμίνης, η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου και οι βουλευτές Μ. Καρχιμάκης, Π. Παυλόπουλος. Ο. Κεφαλογιάννη και Θ. Πλεύρης οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν από τα συνθήματα των εξοργισμένων πολιτών. Κάποιοι φώναξαν μάλιστα "Καλό χώνεμα, φέρτε πίσω τα λεφτά"
Η Α. Διαμαντοπούλου βέβαια σαν να μην συμβαίνει τίποτα ευχήθηκε «Σε τέσσερις μήνες η Ελλάδα να έχει κατοχυρώσει τη θέση της στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μία δύσκολη εποχή, σε μία περιοχή που φλέγεται. Έχουμε εμπιστοσύνη πως μπορούμε να αλλάξουμε τον ρου των γεγονότων»
Ο Γ. Καμίνης από την πλευρά του δήλωσε ότι «Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά και η νέα χρονιά θα έχει δυσκολίες. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι, με αξιοπρέπεια. Ευθύνη μας είναι να στηρίξουμε τον λαό της Αθήνας και της χώρας με σοβαρότητα. Το πρόβλημα είναι εθνικής εμβέλειας και πρέπει να γίνει εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπισή του»
Με αποδοκιμασίες η τελετή και στην Θεσσαλονίκη
Από τα γιουχαίσματα του κόσμου χαρακτηρίστηκε η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Θερμαϊκό κόλπο στην Θεσσαλονίκη. Τα «πυρά» δέχτηκαν ο υφυπουργός υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άγγελος Κολοκοτρώνης. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της τελετής και ενώ οι πολιτικοί εκπρόσωποι αποχωρούσαν από την Αγίας Σοφίας, ακούστηκαν από το πλήθος φωνές διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής και της ευθύνης των κομμάτων που συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  KAI TA BINTEO

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου