Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ !!

ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΕΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕ!!

" Έλλειμμα περίπου 200 εκατ. ευρώ καταγράφει ο λογαριασμός του Ειδικού Τέλους ΑΕΠ, γεγονός που οδήγησε την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας να αποφασίσει την αύξηση του τέλους ΑΠΕ. Για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλει στη ΔΕΗ έκτακτο τέλος ύψους 2 ευρώ ανά μεγαβατώρα λιγνιτικής παραγωγής, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Η ΔΕΗ με τη σειρά της μετακυλίει στην κατανάλωση το τέλος αυτό, αυξάνοντας το αντίστοιχο τέλος στους λογαριασμούς από 1,95 ευρώ ανά μεγαβατώρα σε 5,99 ευρώ ανά μεγαβατώρα, που σημαίνει υπερτριπλασιασμό. και θα προκαλέσει σημαντικές ανατιμήσεις στους καταναλωτές, μεσούσης της έντονης οικονομικής ύφεσης. "


Σ ΆΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 15-20% ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ 1-1-2012 ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ.. ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΟΪΚΑ!!

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 20-12
"αν κόψετε το ρέυμα, ακούστε το καλά, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΡΑΤΕΑ Η ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου