Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!


 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΛΙΓΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ. 
ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ!
 ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΘΕΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ".
 ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ!!!


ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΝ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ, ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.


ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ!
ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!
ΜΑΖΙΚΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ!


το δημοσίευμα του Σαββάτου 19-11-2011

Φρένο στις διακοπές ρεύματος απο τη ΔΕΗ

Να μην εκδώσει εντολές αποκοπής ηλεκτροδότησης κάλεσε τη ΔΕΗ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Περισσότεροι από 70.000 πολίτες δεν πλήρωσαν τους λογαριασμούς που περιέχουν το ειδικό τέλος ακινήτων

Δεν προχωρά σε διακοπές ρεύματος η ΔΕΗ μετά από παρέμβαση του Ευ. Βενιζέλου. Η προθεσμία των 40 ημερών για τους πρώτους λογαριασμούς με το ειδικό τέλος ακινήτων λήγει μεθαύριο Δευτέρα
Δεν προχωρά σε διακοπές ρεύματος η ΔΕΗ μετά από παρέμβαση του Ευ. Βενιζέλου. Η προθεσμία των 40 ημερών για τους πρώτους λογαριασμούς με το ειδικό τέλος ακινήτων λήγει μεθαύριο Δευτέρα
Δεν θα διακόψει η ΔΕΗ τους πρώτους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς που περιέχουν το ειδικό τέλος ακινήτων, ύστερα από παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Εθνους", ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ να μην προχωρήσει στην έκδοση εντολών αποκοπής ηλεκτροδότησης, κάτι που θα συνέβαινε μεθαύριο Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, οπότε και λήγει η προθεσμία των 40 ημερών για τους πρώτους λογαριασμούς που εκδόθηκαν και συμπεριλαμβάνουν το ειδικό τέλος. Πηγές αναφέρουν ότι περίπου 70.000 με 80.000 καταναλωτές δεν είχαν πληρώσει το ΕΕΤΔΕ ακινήτων και, φυσικά, και το ποσό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63553815
Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι ο κ. Βενιζέλος, στο πλαίσιο της επανεξέτασης ευνοϊκότερων ρυθμίσεων για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες και μέχρι αυτές να πάρουν τη μορφή νομοθετικού κειμένου, ζήτησε, άτυπα, να μη γίνει καμιά διακοπή παροχής. Εκτιμάται ότι ανάμεσα στους 70.000 με 80.000 ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς υπάρχουν κι εκείνοι που αφορούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως υπερήλικες, άτομα κάτω από το όριο της φτώχειας κ.λπ. Συνεπώς, θα πρέπει να εντοπιστούν αυτές οι περιπτώσεις και να μη γίνει γι' αυτούς τους καταναλωτές διακοπή.
Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ εκδίδει καθημερινά περίπου 190.000 λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Από αυτούς τους 190.000 οι 70.000 με 80.000 λήγουν τη Δευτέρα 21 του μηνός και δεν είχαν πληρωθεί μέχρι προχθές. Βέβαια, εκτιμάται ότι ο αριθμός των ανεξόφλητων λογαριασμών πρέπει να έχει μειωθεί. Κι αυτό γιατί, όπως παρατηρούν στελέχη της ΔΕΗ, πάντα οι καταναλωτές εξαντλούν τα περιθώρια που τους δίνει η επιχείρηση για την εξόφληση των λογαριασμών.
Φρένο στις διακοπές ρεύματος απο τη ΔΕΗ
Μητέρα με 16 παιδιά!
Σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, που έλαβε από μια μητέρα 16 παιδιών, αναφέρθηκε χθες ο Ευ. Βενιζέλος. Σε αυτό του έγραψε πως δεν μπορεί να πληρώσει το τέλος ακινήτων. Ο υπουργός, όπως είπε, επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και ζήτησε όχι μόνο να μην πληρώσει η συγκεκριμένη οικογένεια το τέλος ακινήτων αλλά και το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος να είναι πάγια χορηγία της ΔΕΗ.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου