Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ

 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ -ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΚΑ.

  ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 5Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ-ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ.
  ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΙ-ΜΕΙΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ -ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ.
  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΤΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ - Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ- ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟ-ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ  ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ  ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!
  ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου