Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !

   ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΘΕΣ …
        ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΗ  !
          
 Οι βάρβαρες και ανάλγητες επιθέσεις της κυβέρνησης, με την υποστήριξη όλων των “φίλιων πολιτικών δυνάμεων” ενάντια στο σύνολο της κοινωνίας συνεχώς εντείνονται και πολλαπλασιάζονται. Τίποτε δεν έμεινε αλώβητο από αυτή τη λαίλαπα η οποία απορύθμισε κοινωνικές, εργασιακές και οικονομικές σχέσεις και εξάλειψε με τον πλέον κυνικό τρόπο κατακτήσεις δεκαετιών και αιώνων. 
          Η κυβέρνηση ακολουθώντας, σύμφωνα με τις επιταγές της του ΔΝΤ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, την  πιο ακραία αντιλαϊκή πολιτική προσπαθεί με τη ψήφιση αλλεπάλληλων αντιδραστικών νόμων σε όλα τα επίπεδα και με την καταστολή να εξαντλήσει και να τρομοκρατήσει το λαό προκειμένου να μην  προβάλει αντιστάσεις .
          Οικονομική απαξίωση, εργασιακή υποβάθμιση, ανεργία, ξεπούλημα εθνικής περιουσίας και εθνικού πλούτου, ιδιωτικοποίηση των πιο ευαίσθητων κοινωνικών τομέων (παιδεία, υγεία περιβάλλον, φυσικοί πόροι) προσφέρονται  ως  λάφυρα στο ληστρικό τραπεζικό και τοκογλυφικό παγκόσμιο κύκλωμα το οποίο λυμαίνεται την εργασία, την παραγωγή και τον πλούτο των κοινωνιών.
          Τίποτε από τα υποτιθέμενα οφέλη της ακολουθούμενης πολιτικής αλλά και από τα “σωτήρια” δάνεια δεν επενδύονται σε παραγωγικού τομείς. Όλα καταλήγουν στις τράπεζες και σε άλλα τοκογλυφικά ιδρύματα.
          Απέναντι σε αυτήν την πολιτική ο λαός έδειξε να αντιδρά, παρά την προσπάθεια χειραγώγησης του μέσω της κατευθυνόμενης παραπληροφόρησης και της τρομοκρατίας.
          Το ελπιδοφόρο κίνημα των πλατειών που ξεκίνησε το Μάιο, η μαζική συμμετοχή του λαού στις μεγάλες απεργίες και η δυναμική απαίτηση ανατροπής αυτής αντιλαϊκής πολιτικής ανάγκασε την κυβέρνηση να καταφύγει σε απίθανα μέτρα  αλλά και πρακτικές καταστολής. Εν τούτοις η αρχή έγινε .       
Η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρη  πρέπει να μας βρει όλους στο δρόμο να μετατρέψει την οργή μας σε ορμητικό ποτάμι προκειμένου να δώσουμε την πιο δυναμική απάντηση σε αυτούς που απεργάζονται τα χειρότερα σενάρια για μας. Είναι υποχρέωσή μας απέναντι σε αυτούς που πάλεψαν και πέτυχαν τις κατακτήσεις που πάνε μας κλέψουνε, απέναντι στον εαυτό μας και την αξιοπρέπεια μας αλλά κυρίως στη νέα γενιά από την οποία κλέβουν κάθε όνειρο και ελπίδα από τη ζωή τους.

ΟΛΟΙ  ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !

Όλοι στην διαδήλωση στη Δ.Ε.Θ
το Σάββατο 10/9  6μ.μ. στον Λευκό Πύργο

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΜΑΣ   ΕΙΝΑΙ   Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΘΑ  ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !

    Πάντα περνάς από τη φωτιά  για να φτάσεις στη λάμψη .
                   (Οδυσσέας  Ελύτης –  Άξιον Εστί )

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΤΟΥΜΠΑΣ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου