Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Συλλήψεις κατοίκων στο ΧΑΔΑ Ιερισσού και κράτησή τους χωρίς κατηγορητήριο!

  Σήμερα το πρωί η αστυνομία συνέλαβε πέντε από τους κατοίκους που κρατούσαν βάρδια στον ΧΑΔΑ Ιερισσού για να μην περάσουν απορριμματοφόρα προς τον φλεγόμενο ΧΑΔΑ. Οι πολίτες έχουν κλεισει τον ΧΑΔΑ από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, εφαρμόζοντας  την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης της Ιερισσού, το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι συλλήψεις έγιναν με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, χωρίς να προηγηθεί κανένα επεισόδιο. Δείτε το βίντεο στο http://ierissos.blogspot.com/. Οι συλληφθέντες (Αλέξανδρος Αντωνίου, Τόλης Παπαγεωργίου, Χρήστος Δάλλας και Θεόφιλος Κασκέτης) οδηγήθηκαν στην Αστυνομία Πολυγύρου όπου, χωρίς νατους απαγγελθεί κατηγορητήριο, πέρασαν από τη διαδικασία της Σήμανσης και τους αφαιρέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα.
Τους ανακοινώθηκε δε ότι θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα, ώστε να περάσουν τη νύχτα στο Τμήμα σαν κοινοί εγκληματίες.
Οι παράνομοι είναι έξω και οι νόμιμοι είναι μέσα! Παράνομος είναι ο Δήμος Αριστοτέλη πο
υ συνεχίζει να χρησιμοποιεί μια ανεξέλεγκτη χωματερή που δεν είναι μόνο παράνομη, σύμφωνα με όλους τους νόμους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά είναι και επικίνδυνη, αφού καίει ασταμάτητα από τις 11 Ιουνίου
. Οποιαδήποτε ρίψη νέων ποσοτήτων σκουπιδιών στον ήδη φλεγόμενο ΧΑΔΑ θα είναι πράξη εγκληματική .
Κατά του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα, του Αντιδημάρχου και παντός υπευθύνου έχουν ασκηθεί μηνύσεις για όλες τις παράνομες πράξεις και παραλείψεις τους.

Δεν υποχωρούμε, παραμένουμε στις βάρδιες και συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την οριστική απομάκρυνση αυτού του καρκινώματος από την Ιερισσό. Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχουμε νέα “επίσκεψη” της αστυνομίας αύριο το πρωί. Θα πρέπει να συλλάβουν ολόκληρη την Ιερισσό για να ανοίξουν τη χωματερή!

ΠΗΓΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΚΑΙ  Aποκλεισμός του ΧΑΔΑ Ιερισσού με βάρδιες σε 24ωρη βάση. Ούτε ένας τόνος σκουπίδια παραπάνω!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου