Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΑΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ...ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!!
....ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΩΡιΛα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ







ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ


ΚΕΡΑΤΕΑ vs ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

«Ο σύγχρονος δικτάτορας με την πολιτική περιβολή, επιτέλους σήμερα έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και τι εννοούσε με την φράση “πάση θυσία”»!


Δελτίο Τύπου - Δήμος Λαυρεωτικής - (Ελληνική Δημοκρατία ) - Λαύριο 31/3/2011

Η καρδιά της χώρας χτυπάει και χτυπιέται στις γειτονιές, στους δρόμους, στα σπίτια, στα σχολεία, στα χωράφια της Κερατέας.

Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη βία της κυβέρνησης κατά των ακατάβλητων κατοίκων της Κερατέας. Η αστυνομία έχει μετατραπεί σε στρατό κατοχής του εθνικού νόμιμου ληστή Μπόμπολα και ξυλοφορτώνει ποτίζοντας καπνογόνα επί 115 ημέρες όσους τολμούν να υπερασπίζονται την αξιοπρέπεια τους και το μέλλον των παιδιών τους. Στις 3:45 το πρωί (31/3/2011) αστυνομικοί ξυλοκοπούσαν κραυγάζοντας «μέχρι το πρωί θα έχετε πεθάνει όλοι.». Η κυβέρνηση των τροικανών επιτίθεται στον άμαχο πληθυσμό της χώρας της. Αίσχος!

Αδίστακτα ιδιωτικά συμφέροντα, που θυμίζουν την μαφιόζικη διαχείριση των σκουπιδιών της Νάπολης στην Ιταλία, έχουν μετατρέψει την Λαυρεωτική σε Λιβύη και την Θεσσαλονίκη σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο.

Η Κυβέρνηση προκειμένου να βρει χρήματα να πληρώσει τους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους προετοιμάζεται να τους παραδώσει την αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων. Ονομάζουν «πράσινη ανάπτυξη» τα εργοστάσια καύσης που σχεδιάζουν να περικυκλώσουν τις πόλεις και να μαυρίζουν τη ζωή μας γεμίζοντας τις τσέπες τους. Κερδοσκοπούν σε προσχηματική και δήθεν ανακύκλωση αντί να χρηματοδοτούν την πραγματική ανακύκλωση. Ονομάζουν ΧΥΤΥ τις πανάκριβες χωματερές που κατασκευάζουν οι εθνικοί εργολάβοι.Την ίδια ώρα χιλιάδες εργαζόμενοι στα απορρίμματα δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας και τα απορριμματοφόρα δεν έχουν καύσιμα.

Από τους γεμάτους σκουπίδια δρόμους της Θεσσαλονίκης αισθανόμαστε συνδημότες, συναγωνιστές και αλληλέγγυοι με τους αδούλωτους κατοίκους της Κερατέας.

Έχει γίνει φόβος και τρόμος της Κυβέρνησης και των Πρετεντέρηδων η πιθανότητα να ηττηθούν στον αγώνα ΚΕΡΑΤΕΑ vs ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

• ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

• ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

• ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

• ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

• ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

• ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ

Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ…

Επιτροπές και Πρωτοβουλίες Κατοίκων, Φορείς και Σωματεία, Αυτοδιοικητικά Σχήματα.

(Επιβάτες Θεσσαλονίκης, Επιτροπές Ακρίβεια-stop, Πρωτοβουλία κατοίκων Τούμπας, Πρωτοβουλία κατοίκων Ωραιοκάστρου, Πρωτοβουλία αγώνα Δυτικών Συνοικιών, Green Attack, Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, Επιτροπή Αγώνα Ανέργων Θεσσαλονίκης, Περιφερειακό σχήμα : Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα, Περιφερειακό σχήμα : Αντικαπιταλιστική Αριστερά, Δημοτική κίνηση : Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη, Δημοτική κίνηση : Εργατική Αντεπίθεση Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δημοτική κίνηση : Θεσσαλονίκη της Ανατροπής)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου