Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ


 Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΚΤΙΝΟΥ -ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΕΙΧΕ 50 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ. ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΥΛΙΚΟ ΦΩΝΑΧΤΗΚΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΡΟΝΟ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. .. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ-ΧΑΡΑΤΣΙ. ΗΔΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΠΛΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ .


 ΑΠΟ ΤΑ  ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Οι επικείμενες αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του υφυπουργού Μεταφορών Σπύρου Βούγια με αντιπροσωπεία της Κίνησης «Επιβάτες Θεσσαλονίκης».
Προηγήθηκε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας μελών της Κίνησης, η οποία κατέληξε έξω από το πολιτικό γραφείο του κ. Βούγια, στη Θεσσαλονίκη.
Κατά τη συνάντηση, τα μέλη της Κίνησης εξέθεσαν στον υφυπουργό τα αιτήματά τους, που είναι:
- Δωρεάν εισιτήριο για ανέργους, μαθητές, φοιτητές, χαμηλοσυνταξιούχους κ.ά.
- Κατάργηση των «υπέρογκων» προστίμων του ΟΑΣΘ
- Δημοσιοποίηση του μετοχολογίου και των ισολογισμών του ΟΑΣΘ.
- Δημόσια αστική συγκοινωνία με φτηνό εισιτήριο για το λαό.
Ο κ. Βούγιας άκουσε τα αιτήματα της κίνησης και τόνισε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τα συναρμόδια υπουργεία ειδικότερα για το θέμα της μετακίνησης των ανέργων και των ηλικιωμένων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου