Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ

Συμπολίτες-ες Τουμπιότες,

Πραγματοποιήθηκε με σχετική επιτυχία την Κυριακή 18 Απρίλη η Λαϊκή Συνέλευση κατοίκων της Τούμπας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας με διαφορετικές πολιτικές καταβολές καταθέσαν τον θυμό και τις απόψεις τους. Όλες οι απόψεις που εκφράστηκαν, με όποιο πολιτικό σκεπτικό και αν ξεκινούσαν, συγκλίνανε στην ανάγκη οργάνωσης αντίστασης ενότητας με αλληλεγγύη απέναντι στα επώδυνα, άδικα και αντιλαϊκά μέτρα επιδρομής για τους εργαζόμενους και τη χώρα της κυβέρνησης, με την συνδρομή της Ε. Ε και του ΔΝΤ.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ!

Αποφασίστηκε να προχωρήσουμε άμεσα σε τρεις κατευθύνσεις.
► ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ
Συντονισμός και δράσεις των κατοίκων της Τούμπας με άλλους φορείς, κινήσεις, συλλόγους , σωματεία, όλων όσων πλήττονται από την βίαιη και προκλητική επιδρομή που έχουν κηρύξει στα εισοδήματα, τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια μας στην πόλη μας αλλά και την χώρα.
Τον συντονισμό των αποφάσεων της συνέλευσης αναλαμβάνει Συντονιστική Επιτροπή χωρίς όριο μελών, ανοιχτή σε όποιον θέλει να συμμετέχει και να βοηθήσει. Υπάρχει χώρος και δουλειά για όλους. Ήδη έχει προσφερθεί ένας σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας για ξεκίνημα Διαδώστε την πρωτοβουλία μας παντού και ζητήστε την συστράτευση μαζί μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ!

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ
- Τακτική και εμπρόθεσμη ενημέρωση όλων μας για την υλοποίηση των δράσεων που προτάθηκαν συμμετέχοντας όλοι μας στην επιτυχία τους.
- Σήμερα, όλα τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν παραπληροφορώντας μας ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από τον μονόδρομο του ΔΝΤ και της ΕΕ, που αποφάσισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την “εθνική συναίνεση των ΛΑΟΣ-ΝΔ και των δήθεν πατριωτών τραπεζιτών”. Ειδικά σήμερα είναι απαραίτητο να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας ότι υπάρχουν και άλλες φωνές , προτάσεις διαφορετικές από αυτές των μονόδρομων.
Αυτές τις άλλες απόψεις που φωνάζουν ΟΧΙ – ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ πρέπει να τις γνωρίσουμε ,
να τις συνδιαμορφώσουμε και

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΩΣ ΕΔΩ!

► ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Στην κατάσταση που έφεραν τον τόπο οι πολιτικές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, όποια πολιτική και αν ακολουθήσει η χώρα ένα είναι σίγουρο, τα χρόνια που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολα.
Πρέπει να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη μας όποιο κόμμα και αν ψηφίζαμε, προσφέροντας ο καθένας μας μέσα από την επαγγελματική ή άλλη δραστηριότητα έμπρακτα τους συνανθρώπους μας για να στηρίξουμε την κοινωνική συνοχή με αλληλεγγύη που απαιτείτε σήμερα, για να μην γίνουμε ζούγκλα και μας οδηγήσουν σε συνθήκες κοινωνικού κανιβαλισμού!
Να μην τους κάνουμε το χατίρι, να χτίσουμε την δική μας ενότητα με συνοχή και αλληλεγγύη .
Να συμπαρασταθούμε ενεργά – έμπρακτα
- στον άνεργο γείτονα που χάνει το σπίτι του από την τράπεζα.
- στον γείτονα που του κάνουν έξωση και πετούν την οικογένειά του στον δρόμο.
- στον άρρωστο που του κλείνουν την πόρτα από το δημόσιο σύστημα υγείας.

ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!
ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Επικοινωνία
6979726922 Κος Γιάννης , 6979843743 Κα Μαρία , 6945953897 Κος Βαγγέλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου